Om oss

Om oss

Comments Off

Vi kan linjemålningSweLine Linjemålning AB har sedan januari 2003 utfört trafiklinjemålning. Vi är medlem i Svenska Vägmarkeringsföreningen SVMF som tillsammans med Vägverket arbetar med att utveckla och förbättra vägmarkering och trafiklinjemålning i Sverige. Förutom trafiklinjemålning så utför vi även målningsarbeten av P-platser, garage, spärrfält, trucklinjer, utrymningslinjer, symboler, lekplatser och skolgårdar.

SweLine har en modern maskinpark med effektiva högtrycksmaskiner för bästa resultat, vilket gör att vi kan utföra målningen snabbt och kostnadseffektivt med bibehållen kvalitet. Vi använder naturligtvis miljövänlig färg och strävar efter noggrannhet, hög kvalitet och nöjda kunder.

Vårt verksamhetsområde omfattar förutom Uppsala och Stockholm även Mälardalen, Norrtälje, Gävle, Enköping och Västerås.

SweLines kunder är bl.a. PEAB, Skanska, SH Bygg, Stockholms Parkering, ASFAB, IKEA, ICA, SIAAB, Wäst-Bygg, Waterjet, Uppsalahem AB U-a Kommun, Västerås Stad, Bostadsrättsföreningar m.m.

Välkommen att kontakta oss för pris/offert på all typ av linjemålning med trafiklinjefärg eller massa.

About the author:

Back to Top